De Aangespannen Haflinger

"Voorop in beweging"

 

Hallo Haflingervrienden,

Zoals bekend vieren we 14 september a.s. ons veertig jarig lustrum in manege De Spreng in Laag Soeren.
Graag vermelden we nogmaals dat je je kunt inschrijven voor een gratis longeerclinic of springclinic. De vereniging nodigt daarna iedereen uit om samen te lunchen met enkele consumpties op kosten van de vereniging. ’s Middags is er een menclinic ook hiervan is de deelname gratis.Voor diegenen die niet aan de clinics kunnen deelnemen is er natuurlijk de mogelijkheid om in het schitterende gebied van de Veluwezoom een buitenrit te maken op eigen gelegenheid.
Ook oud-leden kunnen deelnemen tegen een kleine betaling.
Voor meer inlichtingen lees de eerdere berichten of stuur een mailtje naar simonetimmermans@hotmail.nl of app naar 0629231198.


Programma Lustrum De Aangespannen Haflinger
Datum 14 september

Plaats: Manege de Spreng, Priesnitzlaan 17, 6957 DD Laag Soeren

Ontvangst: vanaf 10.00 uur

11.00 uur Aanvang Clinic Longeren met dubbele longe olv Andrea van Boven (kleine bak)
11.00 uur Aanvang Clinic Springen olv Hanneke Held (grote bak)

Onder de mensen, die kenbaar hebben gemaakt dat zij deel willen nemen worden dan de vier plaatsen per clinic verloot. De uitverkorenen horen een week van te voren dat zij de deelname hebben gewonnen. Voor de anderen is kijken natuurlijk ook heel leerzaam en misschien een idee om in de regio te herhalen.

12.15 tot 14.00 uur Lunch en gezellig samen zijn.

14.00: Aanvang Menclinic door Berry van den Bosch
Of:
op eigen gelegenheid maken van een buitenrit op de Veluwezoom
Voor de buitenrit is een toegangsbewijs (label) verplicht. Deze zijn verkrijgbaar bij de camping, de manege indien men hier een stal huurt of bij Natuurmonumenten.
Mooie routes kun je uitstippelen via: www.ruiterenenmennen.nl

Ik wil een stal reserveren bij de Spreng: opgeven bij Simone Timmermans (slechts 10 stallen beschikbaar, kosten 15 euro en label 2 euro)
Na de bevestiging van je aanmelding kun je de kosten voor de stal/label van manege de Spreng voldoen op NL26 RABO 0382210433 t.n.v. De Aangespannen Haflinger onder vermelding van je naam.

Ik blijf overnachten: zelf regelen bij camping Boszicht of bij de Jutberg (zonder paard)

Je kunt je nog aanmelden tot 1 september bij Simone Timmermans, te bereiken via:

simonetimmermans@hotmail.nl

Tot ziens in Laag Soeren
Het Lustrumcomité


Hallo Haflingervrienden,
Door de vele evenementen op deze datum is het lustrumcomite er nog niet in geslaagd om het programma verder uit te breiden met een menclinic. Mochten er nog leden zijn die in de middaguren iets willen laten zien van wat zij kunnen met hun Haflinger (kur op muziek, vrijheidsdressuur, carrouselgroep, therapeut, etc) laat het ons weten.
Wel is er de mogelijkheid om na de gezamenlijke lunch een buitenrit te gaan maken op de Veluwezoom. Er zijn 10 stallen beschikbaar op de manege voor de eendagsruiters/menners(op volgorde van aanmelden). Kosten 15 euro. Blijf je langer dan kun je zoals reeds eerder vermeld terecht bij camping Boszicht.(zelf regelen)
Om te mogen rijden in de terreinen van Natuurmonumenten is wel een vergunning vereist. Deze zijn bij de reservering van de stallen(2 euro)/camping te verkrijgen of apart te bestellen bij Natuurmonumenten. (zelf doen) Mooie routes kun je uitstippelen via ruiterenenmennen.nl
Om de lunch en het verdere verbruik in te kunnen schatten vragen we iedereen zich op te geven voor 1 september bij simonetimmermans@hotmail.nl LET OP hotmail.nl anders komt het bij een andere simonetimmermans terecht. Ik stuur altijd een mailtje terug ter bevestiging van je inschrijving.
Graag zouden we dan van je willen weten je naam/woonplaats en of je interesse hebt in deelname met je Haflinger aan een clinic longeren met dubbele longe gegeven door Andrea Van Boven of de springclinic van eventingamazone en instructrice Hanneke Held. Verder of je een stal en/of vergunning van Natuurmonumenten van manege De Spreng wilt gebruiken. Ook bijzonderheden ten aanzien van voedselallergie of vegetarische lunch kunnen dan vermeld worden.
Onder de mensen die kenbaar hebben gemaakt dat zij deel willen nemen, worden dan de vier plaatsen per clinic verloot. De uitverkorenen horen een week van te voren dat zij de deelname hebben gewonnen. Voor de anderen is kijken natuurlijk ook heel leerzaam en misschien een idee om in de regio te herhalen.
Na de bevestiging van je aanmelding kun je de kosten voor de stal/label van manege de Spreng voldoen op NL26RABO0382210433 t.n.v. De Aangespannen Haflinger onder vermelding van je naam.
We hebben al vernomen dat er reserveringen zijn geplaatst bij vakantiepark De Jutberg en camping Boszicht. Het wordt dus zeker een gezellig weerzien of leuke kennismaking die misschien al op vrijdag of eerder begint en door kan gaan tot zondag.
Wij horen van jullie en jullie horen van ons.


Hallo allemaal,

De voorbereidingen voor ons 40-jarig lustrum zijn in volle gang.
Om jullie vast een beetje in te lichten wat de bedoeling is het volgende
- De locatie is manege de Spreng in Laag Soeren
- De datum is zaterdag 14 september 2019
- Er zullen in de ochtend en middag enkele clinics worden verzorgd.
- Van 12.00 tot 14.00 uur wordt er aan iedereen een lunch aangeboden .
- Na afloop van het middagprogramma kunnen we nog gezellig nakletsen.
Voor diegenen die van ver moeten komen is er in de buurt van manege De Spreng mogelijkheid tot overnachten op vakantiepark De Jutberg. Ook kun je met je paard er gelijk een weekendje Veluwe van maken. Overnachten kan bij camping Boszicht. Zorg dan dat je tijdig een hut of caravan en stal of weide reserveert . https://www.campingboszicht.nl/
Verder nieuws volgt.
Groetjes,
De lustrumcommissie


Te koop aangeboden:

Luxe recreatief rijtuig enkel- of dubbelspan izgst
Kenmerken

Type : Wagonette
Geschikt voor : Paard

Beschrijving

Luxe recreatief rijtuig, koets. Donkergroen. Zeer goed onderhouden en binnen gestald.
Spaakwielen op luchtbanden, voor enkel- of dubbelspan, trommelremmen, evenaar en reservewiel. Een 4 a 6 persoons wagonette type.
De koets staat in Sint-Annaland . Voor meer informatie of bezichtiging; J. de Boer, telefoon: 0166-652373 mobiel: 06-46142917 e-mail : fetsastate@zeelandnet.nl of via een bericht op deze advertentie. Ik verkoop dit omdat ik de hobby wegens mijn hoge leeftijd, heb beëindigd en het paard verkocht. De conditie is zeer goed.

 


Verslag van de Algemene ledenvergadering 2019


Foto-overzicht algemene ledenvergadering 23 maart 2018


Foto-overzicht algemene ledenvergadering 24 maart 2017